Voordelen die je hebt als lid

 • Net als bij vele andere sporten komen verschillende mutualiteiten tussen in dit bedrag en betalen het geheel of gedeeltelijk terug. Wanneer u uw lidgeld betaalt, ontvangt u van onze secretaris een reeds ondertekend formulier dat u kan binnenbrengen bij uw mutualiteit om hiervan te kunnen genieten.
   
 • U ontvangt ons driemaandelijks tijdschrift "De Blaar" met alle informatie over wandelingen en organisaties de komende maanden. Klik hier.
   
 • U ontvangt gratis het federatietijdschrift "Walking in Belgium". Dit kost normaal 20 euro per jaar.
   
 • U bent verzekerd tijdens de activiteiten, alsook tijdens de heen- en terugreis hiervan. Dit geldt voor wandelingen georganiseerd door officiële wandelclubs alsook voor de door-de-club-georganiseerde activiteiten.
   
 • Bij het tonen van uw lidkaart krijgt u 0,50 euro korting op het inschrijvingsgeld van een wandeling. U betaalt als lid slechts 1,50 euro in plaats van de 2,00 euro.
   
 • Regelmatige wandelaars worden beloond met waardebonnen of korting op clubkledij of clubactiviteiten. Is uw getrouwheidskaart vol? Klik hier om een nieuw exemplaar af te printen.
   
 • Bovendien beoefent u één van de meest gezonde en sociale sporten die er bestaan.

Beste leden,
Wij blijven u ook in de toekomst graag informeren over onze activiteiten. In het kader van de nieuwe privacywetgeving informeren we u dat de persoonlijke gegevens zijn opgenomen in ons gegevensbestand. Onder persoonlijke gegevens verstaan we: naam, voornaam, adres en geboortedatum en eventueel ook telefoon, mail en rijksregisternummer. We willen iedereen de mogelijkheid geven om niet noodzakelijke gegevens uit ons bestand te verwijderen. Dit kan door een eenvoudige vraag gericht aan Marc Villé (marc.ville.ville@gmail.com). De privacywetgeving voorziet dat deze aanvraag schriftelijk gebeurt (mail of brief).